Jogi támogatás

drorlos

Dr. Őrlős Gábor Ügyvédi Irodája

 

Ügyvédi Irodánk teljes körű ügyvédi szolgáltatással várja a jogi problémájukra megoldást kereső ügyfelek jelentkezését.

Szakterületeink: 

Gazdasági jogi, társasági jogi ügyek vitele

Profilunkat képezi a gazdasági társaságok alapításával, cégadatok módosításával, átalakulásával és megszűnésével kapcsolatos dokumentumok elkészítése, a Cégbíróság előtti képviselet ellátása.

 

Közigazgatási jogi feladatok ellátása

Államigazgatási és helyi önkormányzati szervek, hatóságok előtti képviselet, jogorvoslatok.

Ingatlanjog

A megbízást adó társaságok és magánszemélyek részére ingatlanok adásvételi szerződésének, egyéb az ingatlanhoz kötődő dokumentumoknak (haszonélvezeti jog alapítása, bérleti-, használati szerződések, opciós szerződések) elkészítése és ellenjegyzése, továbbá az illetékes földhivatal előtt az ingatlan-nyilvántartási eljárás során szükséges képviselet és teljes körű ügyintézés.

Polgári jog

A magánjog szinte minden területén látunk el jogi tanácsadást, jogi ügyintézést, vállaljuk megállapodások, szerződések és kiegészítő dokumentumok elkészítését, jogviták esetén a peren kívüli megegyezést szolgáló egyeztetések megszervezését és lefolytatását, továbbá a bíróságok illetve más hatóságok előtti peres és nemperes eljárásokban történő képviseletet. 

Családi jog

Vállaljuk házassági bontóperekben, gyermek-elhelyezési, házassági vagyonjogi és gyámhatósági ügyekben az ügyfelek képviseletét, jogorvoslatok elkészítését és tanácsadást.

Munkajog

Munkaszerződések, egyéb munkajogi vonatkozású dokumentumok elkészítése, illetve véleményezése, közreműködés a munkajogi felelősséggel, illetve a munkaszerződés megszűnésével kapcsolatos jogviták peren kívüli megegyezéssel történő rendezésében, illetve perbeli képviselet a munkaügyi peres eljárások során.

Büntetőjog

Dr. Őrlős Gábor Ügyvéd Úr fő profilját jelenti a büntető eljárásokban történő jogi képviselet és védelem. Kifejezett szakterülete a gazdasági bűncselekmények köre (adócsalás, számviteli fegyelem megsértése, csődbűntett stb.). Bűncselekményekhez kapcsolódóan látunk el esetileg jogi tanácsadást és a hatóságok, bíróságok előtti képviseletet.

Állandó, komplex képviselet

Állandó megbízás esetén ügyfeleink részére folyamatos, teljes körű jogi tanácsadás keretében minden felmerülő jogi kérdésben segítünk a mindennapi ügyvitel során felmerülő szerződések megszerkesztésétől, az egyéb szakértői közreműködést igénylő problémák megoldásáig, minden szükséges területen és fórum előtt.

Banki sérült ügyfelek részére tanácsadás, képviselet

Szakképzett kollégánk készséggel áll a devizahitel és a bankok áldozatává vált ügyfelek rendelkezésére. Hatékony fellépés a bankokkal szemben, egyeztetés, egyezkedés, peres eljárás kezdeményezése, valamint peres és peren kívüli képviselet formájában.

Egyéb szolgáltatások

    • Hitel ügyintézés: Több ingatlan irodával állunk kapcsolatban, akik a lakásra vágyó, lakást cserélő ügyfelek részére a lehető legkedvezőbb ajánlatot igyekeznek megkeresni és megtalálni, ha lakáshitelre van szükség.
    • Cégeknek igény szerint teljes körű székhelyszolgáltatást biztosítunk Budapesten!

Kérdésükkel, információért forduljanak hozzánk bizalommal az alábbi elérhetöségeinken:

 Dr. Őrlős Gábor Ügyvédi Iroda
Cím: 5000 Szolnok, Szapáry u. 31. 2/5.

Telefonszám:  +36 56 414 976

 


drjuhasztibor

Dr. Juhász Tibor
ügyvédjelölt

Telefon: +36 30 526 4808

Cím:  5000 Szolnok, Szapáry u. 31. 2/5.

E-mail: tibor.juhasz@outlook.com
www.facebook.com/orlosugyved