Regisztrált ügyfeleink részére

Tisztelt Ügyfeleink!

Engedje meg, hogy szeretettel és tisztelettel köszöntsem internetes oldalunk védett, kizárólag csak regisztrált Ügyfeleink számára fenntartott részén.

Tájékoztatni szeretném, hogy oldalunkon nagyon sok hasznos, sőt szükséges információt megtalál, amely biztosítja az Ön számára a teljes körű, szabályszerű eligazodást az adózás a számvitel, a munkaügyek és a pénzügyek terén.

Csak regisztrált ügyfeleinknek fenntartott oldalon található információk, sokkal részletesebb, magyarázóbb, kifejtőbb és összehasonlító adatokat, információkat, tartalmaznak, mint a bárki számára hozzáférhető, illetve itt található meg Irodánk általános vállalási szabályzata is, amely tartalmazza a felek jogviszonyát.

Az oldalon található megtalálható anyagok, írás, javítás, szerkesztés védettek, de letölthetőek és nyomtathatóak.

Abban a reményben, hogy oldalunk vállalkozása számára biztonságot és előnyöket tartalmaz, megköszönöm eddigi figyelmét, Kívánok sikeres vállalkozást, üzleti sikereket a közös együttműködés eredményeképpen.

Terveink szerint a közel jövőben minden egyes személyes regisztráció megteremti a lehetőségét, hogy az oldalra felkerülő új információk a regisztráció eredményeképpen azonnal értesítés formájában megjelenjenek Önnél, ezzel is biztosítva a teljes körű tájékoztatást a szakmai döntések megalapozásához.

Kövesse oldalaink állandó változását.

 

Juhász Tibor
Okl. nemzetközi és
Ellenőrzési adószakértő